Algemeen

De Aaldor 16d - Geldermalsen

Deze fraaie en luxe bedrijfsruimte is gevestigd in bedrijvencomplex Pletterenburg Oost op bedrijventerrein Hondsgemet. Bedrijventerrein Hondsgemet is een ruim opgezet bedrijventerrein met een zeer representatieve uitstraling en een eigen open glasvezelnetwerk. Hondsgemet ligt in het hart van Nederland vlakbij snelwegknooppunt Deil. Hier snijdt de A2, een noordzuidhoofdverbinding, de A15, de snelweg die de Rotterdamse haven met het Duitse achterland verbindt. Het bedrijventerrein ligt in de oksel van de Randweg naast de A15 op nog geen kilometer afstand van de op- en afritten. Het is daardoor goed bereikbaar voor klanten, leveranciers en personeel.

 

Het is een ideale vestigingsplaats voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening van midden- en kleinbedrijf.

 

Geldermalsen behoort tot de gemeente West Betuwe, bestaande uit 26 kernen. De gemeente telt ruim 50.000 inwoners, waarvan bijna 11.000 in Geldermalsen. In de gemeente zijn ruim 5.500 bedrijven gevestigd.

Op het bedrijvenpark is, conform het bestemmingsplan van de gemeente West Betuwe, de gebruiksbestemming behorende tot milieucategorie 1, 2 en 3 van toepassing. Vestiging van bedrijven die vallen in de milieucategorie 4, maar waarvan desondanks in redelijkheid verwacht kan worden dat ze geen grotere milieubelasting voor mens en milieu zullen veroorzaken dan de categorieën 1 t/m 3, kunnen via vrijstelling worden toegelaten.

 

Om ervoor te zorgen dat het bedrijventerrein Hondsgemet van een hoogwaardig kwaliteitsniveau zal zijn en blijven heeft de Gemeente Geldermalsen een pakket van eisen geformuleerd dat een verplicht karakter heeft, waaraan het bedrijventerrein dient te voldoen. Hierin is onder andere opgenomen collectieve beveiliging en bewegwijzering. Hiervoor is een coöperatie opgericht (Coöperatieve Vereniging Hondsgemet U.A.) die voormelde diensten zal leveren. Daarvan zullen lid worden en blijven degenen die eigendom dan wel een zakelijk genotsrecht dan wel een gebruikrecht hebben van een registergoed in het bedrijventerrein. Daarnaast zal de coöperatie, op verzoek van haar leden, andere diensten aanbieden.

 

INDELING

Entree bedrijfsruimte met toilet, wastrog en trapopgang naar de verdieping.

 

VOORZIENINGEN

De kantoor- en bedrijfsruimte zijn van een zeer hoogwaardig kwaliteitsniveau. Kwalitatief hoogwaardige materialen van projectkwaliteit met luxe uitstraling, die in gebruik en onderhoud duurzaam zijn en netjes blijven.
Betonvloer bedrijfsruimte is voorzien van gladde slijtvaste toplaag, evenals de zoldervloeren in de bedrijfsruimte.
Bij staalconstructie is rekening gehouden met eventueel nog aan te brengen verdiepingsvloeren.
Bedrijfsruimte is voorzien van een deugdelijke alarminstallatie borgklasse 2.
Het pand heeft de status energielabel A.
Glasvezel is mogelijk via de Coöperatieve Vereniging Hondsgemet.

 

PARKEREN

Twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

 

Download de brochure voor uitgebreide informatie!

Kenmerken

Kenmerken

 

Straat De Aaldor 16d
Postcode 4191 PC
Plaats Geldermalsen
   
Een object van Lingenoyen Management bv
Huurprijs per maand € 950,-- excl. btw
Aanvaarding in overleg
   
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Soort bouw bestaand
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Bouwjaar 2011
   
Oppervlakte totaal ca. 202 m²
Oppervlakte bedrijfsruimte ca. 132 m²
Oppervlakte verdiepingsvloer ca. 70 m²
   
Aantal bouwlagen één
Draagvermogen  bedrijfsruimte 2.500 kg/m²
Draagvermogen zolder 500 kg/m²
Voorzieningen Lichtstraat, heater, betonvloer, overheddeur, krachtstroom, alarminstallatie, tl-verlichting, toiletruimte, brandpreventiemiddelen
   
Energielabel niet van toepassing
   
Ligging bedrijventerrein Hondsgemet
Bereikbaarheid Afstand tot snelwegafrit 1,2 km, afstand tot openbaar vervoer 750 m, afstand tot NS-station 4,2 km, afstand tot winkelvoorzieningen 3,4 km
   
Parkeren 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
Foto's