Profiel

Petra van Kessel Vastgoed ontwikkelt, beheert en verhuurt bedrijfsruimten, kantoren, woningen en winkelpanden. Dat doen we in de gemeente Geldermalsen, maar ook in naburige plaatsen, zoals Varik en Waardenburg, zijn we actief. We werken vanuit een kleinschalige en persoonlijk benadering, zijn volledig onafhankelijk en 100% klantgericht. Onze klanten zijn ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar optimale (bedrijfs)huisvesting.

 

Aanpak

Onze overtuiging is dat meedenken de kern is van goede samenwerking. Of het nu gaat om een startend bedrijf of uitbreiding van een onderneming, Petra van Kessel Vastgoed staat dicht bij de ondernemer. Wij maken (maat)werk van uw bedrijfshuisvesting. Zodat u kunt ondernemen op de plek, en de manier, die bij u past. We weten wat er in de markt speelt en stellen alles in het werk om uw bedrijfsvoering optimaal te faciliteren. Samen gaan we op zoek naar de bedrijfsruimte die het beste aansluit bij uw wensen. Wij maken van uw zaak, onze zaak!

 

Dat geldt ook voor onze woningverhuur. Een woning huren bij Petra van Kessel Vastgoed heeft tal van voordelen. Zo betaalt u geen inschrijf- en bemiddelingskosten, en weet u zich altijd verzekerd van een mooie en comfortabele woonomgeving. Met ons aanbod woningen sluiten we zo nauw mogelijk aan bij uw woonwensen.

 

Historie

Petra van Kessel, thans directeur en samen met Jannie van Kessel eigenaar van Petra van Kessel Vastgoed bv, werkte ruim 25 jaar op het gebied van vastgoedontwikkeling en -belegging alsmede het beheer en de verhuur ervan. Een waardevolle ervaring die zij grotendeels verwierf binnen het door haar vader opgerichte bedrijf, J.C. van Kessel bv. Petra was verantwoordelijk voor de omvangrijke vastgoedportefeuille van J.C. van Kessel Vastgoed. In deze rol lag haar focus ook op woningbouwlocaties en bedrijventerreinen.

 

Begin 2016 besluit Petra om haar eigen bedrijf op te richten: Petra van Kessel Vastgoed bv.