Bedrijfsaanbod

Bekijk hier ons bedrijfsaanbod in Midden-Nederland. Vindt u niet wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen wij u toch helpen.

Wilt u wonen en werken in de Betuwe? Kijk dan ook bij ons woningaanbod.

 

Algemeen

De Aaldor 14d - Geldermalsen

Deze fraaie en luxe bedrijfsruimte is gevestigd in bedrijvencomplex Pletterenburg Oost op bedrijventerrein Hondsgemet. Bedrijventerrein Hondsgemet is een ruim opgezet bedrijventerrein met een zeer representatieve uitstraling en een eigen open glasvezelnetwerk. Hondsgemet ligt in het hart van Nederland vlakbij snelwegknooppunt Deil. Hier snijdt de A2, een noordzuidhoofdverbinding, de A15, de snelweg die de Rotterdamse haven met het Duitse achterland verbindt.

Ca. 132 m² bedrijfsruimte en ca. 70 m² verdiepingsvloer.

Meer informatie
Algemeen

Kerkstraat 48 - Geldermalsen

Deze winkelruimte ligt op een prominente zichtlocatie op de rand van het dorpscentrum nabij het drukste kruispunt van Geldermalsen. De locatie ligt aan een doorgaande weg waar dagelijks veel verkeer langs komt. Het is een opvallende locatie, vooral voor wachtende automobilisten voor de verkeerslichten.

Ca. 149 m² winkelruimte.

Meer informatie
Algemeen

Poppenbouwing 26c - Geldermalsen

EEN UNIEKE KANS VOOR HET HUREN VAN EEN KLEIN KANTOOR! Huur flexibel een kantoorkamer vanaf ca. 27 m², helemaal full service, en krijg daarbij ook het gebruik van ruim 145 m² gezamenlijke functionele ruimtes zoals keuken, ontmoetingsruimte, vergader-/presentatieruimte, wachtruimte, toiletten enz.! Huur gemakkelijk, efficiënt en volledig verzorgd. Alle servicekosten en overige huisvestingskosten zijn namelijk al verrekend in de huurprijs. U krijgt dus geen extra rekeningen.

Meer informatie
Algemeen

Achterweg - Waardenburg

Een zeer riante bouwkavel op bedrijventerrein Slimwei direct aan een fraai aangelegde waterpartij en ook direct tegenover de op- en afrit van de A2.

Perceelsgrootte 3.275 m².

Uitgebreide informatie op www.industriegrondwaardenburg.nl.

Meer informatie
Algemeen

Achterweg 40 - Waardenburg

Deze fraaie kantoorruimte is gelegen op het bedrijventerrein Slimwei in het bedrijvencomplex Slimwei 4, een beleggingsobject dat oorspronkelijk bestaat uit twee kantoorruimten en twee bedrijfsruimten. Één van de huurders heeft alle ruimten in gebruik genomen en deze getransformeerd naar kantoorruimten. Eventueel is het mogelijk weer op te splitsen.

Ca. 1.566 m² kantoorruimte.

Meer informatie